Handbalschool Limburg

Eén handbalschool Limburg: voor jonge spelers, talenten en clubtrainers

Nieuws foto 24-06-2021

Met ingang van seizoen 2021-2022 is er één Handbalschool Limburg voor jonge spelers, talenten én clubtrainers. Handbalschool Limburg wordt centraal georganiseerd door Platform Limburg Handbal.

Basis- en talentprogramma’s centraal georganiseerd

Naast de bekende basisprogramma’s voor handballers U12, U14 en U16 worden ook de talentprogramma’s NHV Toplijn Limburg (voormalig RTC Limburg) én het TalentPLUS programma bij Handbalschool Limburg ondergebracht. Dat betekent, dat je als jonge handballer van 10 tot 19 jaar je talent kunt ontdekken en ontwikkelen. Uiteraard met als doel om daarna in een topteam te gaan spelen!

Handbalschool Limburg is er ook voor clubtrainers

Samen met de Limburgse handbalverenigingen willen we vanaf september ook activiteiten aanbieden voor jeugdtrainers. Het plezier en succes in de handbalsport begint aan de basis bij elke vereniging. Zowel voor het trainen van de jongste jeugd als voor het ontwikkelen van prestatieve jeugd is het van belang om binnen de vereniging goed opgeleide trainers te hebben. Handbalschool Limburg wil daarbij helpen met train-de-trainers sessies, clubcoaching en praktijklessen van de HT2-opleiding.

Schrijf je daarom hier in als trainer bij de trainerspool van Handbalschool Limburg

Digitale informatiebijeenkomst | 13 juli

Wil je als ouder, speler, trainer of verenigingsbestuurder meer weten over Handbalschool Limburg? Meld je dan aan voor de digitale informatiebijeenkomst op dinsdag 13 juli om 19.30 uur. Stuur een mail met naam, telefoonnummer en vereniging naar margofrissen@limburghandbal.nl en je ontvangt de info over de bijeenkomst. Geef in de mail ook aan of je speler, ouder, trainer of bestuurder bent.

Info en contactgegevens Handbalschool Limburg – seizoen 2021-2022:

Website: https://www.handbalschool-limburg.nl/
E-mail: info@handbalschool-limburg.nl
Facebook: www.facebook.com/HandbalschoolLimburg
Instagram: @hbslimburg