Handbalschool Limburg

NHV toplijn

In de nieuwe ‘’Weg van het NHV-talent’’ vallen de RTC’s weg en maken zij plaats voor een nieuwe vorm van de HandbalSchool. De NHV HandbalSchool moet gaan voldoen aan voorwaarden die zijn vastgesteld in het kwaliteitslabel (certificering). De NHV HandbalSchool inclusief NHV Toplijn

Een opbouw van trainingsprogramma staat centraal voor de NHV Toplijn. NHV richt het MeerJarenOpleidingPlan (MJOP) in voor de technisch/tactische kant maar ook voor het fysieke gedeelte. De trainingen vinden deels plaats tijdens schooltijd. De mogelijkheden bij de Topsport Talent Scholen (LOOT) in Sittard en Venlo zijn daarop afgestemd. De deelnemer ontvangt een Belofte status van NHV.

12/13 jaar = Instroomjaar 1 of 2 trainingen (zaal)
13/14 jaar = 2e jaar HS 2 zaaltrainingen + 1 fysieke training
14/15 jaar = 3e jaar HS 2 zaaltrainingen + 2 fysieke trainingen
15/16 jaar = 4e jaar HS 2 zaaltrainingen + 2 fysieke trainingen

Vanuit het instroomjaar vindt selectie plaats of het talent door kan en wil gaan in de NHV Toplijn. Indien het talent niet geselecteerd wordt voor de NHV Toplijn volgt het talent het basisprogramma van de NHV HandbalSchool, dus één of twee extra trainingen.

Let op: een talent dat nu (nog) niet geselecteerd wordt, kan op een later moment alsnog geselecteerd worden op basis van ontwikkeling.

 

Kosten eigen bijdrage: €300,-

Voor de trainingstijden zie het schema Techniek & Fysiek NHV Toplijn in onze algemene informatie. 

Bij een defintieve selecitie voor de NHV Toplijn, kan men zich hieronder aanmelden.

Aanmeldformulier NHV Toplijn 2024 - 2025

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen!LH RH LO RO MO CL Keeper **meerdere opties zijn mogelijk
De trainers maken een groepsapp aan met alle deelnemers van de betreffende groep. Zo kan er snel informatie worden gedeeld.