Handbalschool Limburg

Train de trainer

Train de trainer is een intiatief van de Handbalschool om enthousiaste trainers gedurende het seizoen bij te scholen. Tijdens een train de trainer wordt er door een gasttrainer een bepaald thema binnen de sport behandeld. Dit thema zal door middel van een training met een trainingsgroep gepresenteerd worden. Na het praktijk gedeelte is er de mogelijkheid om in discussie te gaan met de desbetreffende gast trainer.

 

TRAIN DE TRAINER THEMA: Trainen, bewegen én “natuurlijk” leren!

In samenwerking met Handballstages Luc Steins organiseren we op zaterdag 6 juli 2024 een train de trainer. De training staat onder leiding van Maurice Canton & Jörg Bohrmann.

Het thema van deze train de trainer is: trainen, bewegen én “natuurlijk” leren! 

Introductie trainers:

Maurice Canton: bekend om zijn rol in de ontwikkeling van toppers zoals Luc Steins, heeft op het hoogste niveau gewerkt bij clubs als BFC, Sittardia, Volendam, Lions, en Tongeren. Maurice heeft een passie voor het opleiden van jeugd.

Jörg Bohrmann: Van het winnen van Europese titels als speler tot het ontwikkelen van jong talent dat de nationale competities domineert, Jörg’s bijdrage aan de handbalsport is onmiskenbaar. Hij heeft de fundamenten gelegd voor de carrières van vele topatleten en blijft jonge spelers inspireren en motiveren.

Programma zaterdag 6 juli:

8:45                 ontvangst
09:00-10:15    Training 1 meisjes D jeugd
10:15-11:30    Training 2 jongens en meiden C jeugd
11:30-12:00    vraag en antwoord met de trainers

Adres: Sporthal De Joffer, 6367 EB Voerendaal

Kosten: gratis

Wil je deelnemen aan de train de trainer? Scroll naar beneden en meld je aan via onderstaand aanmeldformulier.

 

 

 

Aanmeldformulier Train de trainer 6 juli

Meld je aan voor de TRAIN DE TRAINER met als thema "Trainen, bewegen en "natuurlijk" leren, door onderstaand formulier in te vullen: